Navigation

> Arcade Highscores
V
Nito
post Nov 2 2008, 09:33 PM
Post #1


Newbie
Group Icon

Group: Members
Posts: 2
Joined: 31-October 08
From: New York
Member No.: 10



Heyas, I recently created an arcade script/site, and as it's still in major development to become a community based arcade had a question. I was wondering if it's possible to grab highscores out of flash games that weren't coded for your site (The same way that forum arcades post high scores, although I'm pretty sure they are pre-coded with a wildcard), or if you'd have to program games yourself with the highscores function added into it to be able to call a php script to store them into your database.

Thanks in advance,
Nito


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
 
Start new topic
Replies
Nito
post Nov 2 2008, 09:42 PM
Post #2


Newbie
Group Icon

Group: Members
Posts: 2
Joined: 31-October 08
From: New York
Member No.: 10



Thanks, Nick. I've actually been reading up on the highscores integration, but to no real avail. I'll check out that link and see if that helps out.

Nice forum, btw. Best of luck in this venture =)

Regards,
Nito


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Posts in this topic


Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 

RSS Lo-Fi Version
Skin by IPB Customize - Hosted by Forums & More
Time is now: 6th December 2021 - 05:10 AM